Ultimele Știri

Corturi amplasate și exercițiu de reacție în contextul crizei imigranților, pe teritoriul României

corturi pentru refugiati

‘Este un exercițiu pe care-l desfășoară Ministerul Afacerilor Interne pentru testarea acestei capacități’, a afirmat prefectul Eugen Dogariu.

Prefectul de Timiș, Eugen Dogariu, a confirmat, duminică, că în zona localității timișene Lunga are loc un exercițiu de verificare a capacității operaționale de răspuns al autorităților române la situația înregistrată în statele din vecinătate, în contexul crizei imigranților.

În zona localității Lunga au fost ridicate o serie de corturi.

Din dispoziția viceprim-ministrului Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, în județul Timiș se desfășoară un exercițiu de testare a capacității operaționale de răspuns a României din punct de vedere al dinamicii fluxurilor migratorii, anunța sâmbătă MAI.

În aplicarea deciziilor luate de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență condus de vicepremierul Gabriel Oprea, în ultimele săptămâni, autoritățile române au intensificat măsurile de siguranță la frontiera României cu Serbia, prin dislocarea unor forțe și mijloace logistice suplimentare.

Exercițiul reprezintă o continuare a măsurilor preventive și pro-active luate la nivelul instituțiilor cu atribuții din cadrul Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, arată MAI.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*