Ultimele Știri

Corina Voiculescu și-a retras contestația privind decizia Curții de Apel în dosarul ICA

camelia si dan voiculescu

Fiica lui Dan Voiculescu, Corina Voiculescu a depus o cerere de retragere a contestației care făcea referire la decizia Curții de Apel privind confiscarea mai multor sume de bani care îi aparțineau. Această contestație a fost depusă de avocata sa în ziua de vineri, la Tribunalul București.

Cele două fiice ale lui Dan Voiculescu au depus pe data de 14 august, la Tribunalul București, două contestații privind decizia definitivă a Curții de Apel de a se pune sechestru pe bunuri ale acestora, în urma prejudiciului de 60 de milioane adus de privatizarea ICA.

Cameliei Voiculescu i s-a respins contestația pe 25 august, urmând ca cea a surorii sale să aibă termen de judecată până vineri. De asemenea, și compania Grivco- fondată de Voiculescu, cât și fostul Institut de Cercetări Alimentare (ICA)-care în prezent este Compania de Cercetări Aplicative și Investiții, au depus contestații privind sechestrul pus de judecători prin sentința dată în dosarul privind privatizarea ICA.

Ca și în cazul Cameliei Voiculescu, cererea companiei Grivco a fost respinsă. În cazul Companiei de Cercetări Aplicative și Investiții, cererea va fi judecată pe data de 1 septembrie.

Deciziile de respingere a contestațiilor nu sunt definitive, acestea mai pot fi atacate la Curtea de Apel București.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*