Ultimele Știri

Corespondența Ultra-Secretă

Dragă Nutzy,

Am citit cu interes scrisoarea în care îmi spui cât de mult mă iubești dar să știi că “trimite-mi bani” nu se scrie legat. Cât despre suspendare, nu-mi fac griji. Vulpea bătrână nu se sperie de bâta noduroasă cu care e amenințată.

Dragă Nutzy,

Înțelege, fată, că banii de pe flotă i-am tocat  demult și că bruma pe care mi-o dă Maria să am de pachețel abia îmi ajunge pentru whiskey și abonamentul de la Cireșica. Nu mai insista. Când o să am, o să-ți trimit și ție pentru campania  prezidențială. Apropo de suspendare, degeaba îmi ceri bani ca să te duci tu la Mama Omida să mă salvezi. Aia e dusă.

Dragă Nutzy,

Nu încerca să mă faci gelos, că tot nu-ți trimit bani. Selfie-ul pe care l-ai făcut ținându-l strâns la piept pe Boc nu m-a convins. Se vede clar că tu stai pe un scaun și că el stă în picioare pe genunchii tăi. Cât despre suspendare, nu-mi fac griji. Până adună Tăriceanu semnături sunt deja în America de Sud cu bănuții agonisiți cu trudă din leafa de președinte. Un fleac, câteva miliarde.

Dragă Nutzy,

Ei, nu, că mai supărat rău de tot! Să mă ameninți că, dacă nu-ți trimit urgent bani, îți faci formație de muzica ușoară și cânți prin localuri melodii deșuchiate e prea mult! De nervi am decis să nu-ți mai trimit aceste scrisori pe care le voi arunca și mă las suspendat, ca să nu mai ai tu ce spune!

udrea

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Corespondența Ultra-Secretă

  1. Aurelia Ionescu // 8 septembrie 2014 at 13:30 // Răspunde

    Daca dupa ” debasificare ” urmeaza ” pontificarea ” (ha…ha…ha….) romanilor atunci chiar ca nu am facut nimic . Tare mi-e teama ca vom schimba gloaba pe martoaga .Doamne ajuta Romania !!!.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*