Ultimele Știri

Coreea de Nord: Barack Obama, imprudent în vorbe şi fapte, ca o maimuţă într-o pădure tropicală

Coreea de Nord îl compară pe Barack Obama cu o maimuță și l-au acuzat de blocarea accesului la internet, și de încurajarea cinematografelor pentru a rula filmul The Interview, o satiră la adresa liderului Kim Jong-un. În filmul The Interview dictatorul nord coreean este asasinat, fapt ce a stârnit furia conducerii de la Phenian.  

”Barack Obama este în continuare imprudent în vorbe şi fapte, ca o maimuţă într-o pădure tropicală”, afirmă Comisia Naţională nord-coreeană pentru Apărare (NDC), acuzându-l pe preşedintele american că a îndemnat săli de cinema să difuzeze filmul de Crăciun.

„În cazul în care Statele Unite continuă să fie arogante, despotice şi să folosească metode de gangster în pofida avertismentelor repetate (ale Coreei de Nord), ele ar trebui să ţină cont de faptul că acţiunile lor politice ratate vor antrena inevitabil lovituri mortale”, a declarat un purtător de cuvânt.

Liderii nord coreeni au negat atacul cibernetic asupra Sony Pictures și le-au cerut oficialilor americani să colaboreze în această anchetă pentru a se afla adevăratul vinovat.

Viața în Coreea de Nord

NorthKorea

NorthKorea1

Northkorea3

Northkorea4

Northkorea5

NorthKorea7

Northkorea8

NorthKorea10

v2-Northkorea6

v2-Northkorea9

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*