Ultimele Știri

Coreea de Nord are doar 28 de site-uri

Eroarea unui tehnician nord coreean a oferit lumii o viziune asupra puţinelor surse online de care dispune Coreea de Nord, conform The Guardian.

Deşi s-a aflat în atenţia publicului în ultimul timp ca fiind un pericol nuclear, aparent, contribuţia Coreei de Nord la reţeaua World Wide Web este deosebit de mică, având doar 28 de site-uri.

O eroare a administratorilor de sistem, care au configurat greşit unul dintre serverele principale, a permis ca toate cele 28 de site-uri pe care nord-coreenii au voie să le acceseze să fie funcționale pentru utilizatorii din toată lumea.

Lista celor 28 de site-uri a fost publicată de un utilizator Reddit, o platformă de internet cu milioane de utilizatori, iar în curând au devenit inaccesibile din cauza numărului mare de oameni care intrau să vadă cum arată internetul din această țară.

Majoritatea site-urilor sunt oficiale cum ar fi: Comitetul pentru Relații Culturale și Agenția Maritimă, precum și organizații de știri. Printre acestea se află şi pagina web a companiei aeriene de stat, Air Koryo, și site-uri specializate de filme nord-coreene și bucătărie .

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*