Coordonatorul SMURD, Bogdan Opriţa, îi roagă pe medici să revină la Spitalul Floreasca: Îi voi ruga să reflecteze asupra deciziei şi să revină pentru că acest departament are nevoie de ei

spitalul floreasca

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, îi roagă pe medicii care au demisionat de la Spitalul de Urgență Floreasca să își schimbe decizia și să se întoarcă, pentru că departamentul are nevoie de ei.

Medicii au declarat că așteaptă numirea unui nou manager interimar, iar în funcție de atitudinea acestuia vor decide dacă își păstrează decizia sau nu.

„Aşteptăm numirea unui nou manager. Dacă noul manager decide că are nevoie de noi şi ne va cere să rămânem, ne vom gândi”, a declarat Alexandru Ciucioi, unul dintre medicii demisionari.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, şi-a rugat colegii să revină asupra deciziei.

„Este o demisie anunţată (a lui Sorin Păun – n.r.), nu cunoaştem momentul intrării în funcţiune, poate urmează un număr de zile de preaviz care s-ar putea să menţină problemele care au dus la gestul colegilor mei. Eu personal îi voi ruga să reflecteze asupra deciziei şi să revină pentru că acest departament are nevoie de ei pentru a-şi face datoria. Dacă procedurile care au dus la implementarea unei metode care a determinat această situaţie nu se vor îmbunătăţi, poate peste trei săptămâni ne trezim în aceeaşi situaţie. Noi cerem să avem un dialog cu conducerea şi problemele să ne fie rezolvate”, a declarat medicul Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Managerul interimar al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Sorin Păun, a demisionat ca urmare a scandalului izbucnit la nivelul unităţii medicale, urmând să fie numit un nou director al spitalului, conform Ministerului Sănătății.

„Doctorul Sorin Păun, managerul interimar al Spitalului Floreasca, mi-a înaintat demisia din funcţia de conducere a unităţii sanitare. În cel mai scurt timp va fi numit un nou manager interimar care să asigure buna funcţionare a acestui spital până la organizarea concursului, cel târziu în luna octombrie. Dincolo de problemele de comunicare dintre doctorul Sorin Păun şi parte a personalului din spital, nimeni nu mi-a adus la cunostinţă elemente care să pună la îndoială onestitatea sa şi calităţile recunoscute de medic chirurg. Ministerul Sănătăţii va acorda în continuare tot sprijinul Spitalului Floreasca pentru remedierea rapidă a situaţiei”, a declarat miercuri seara ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *