Controverse legate de ipostaze publice indecente cu noul viceprimar al Capitalei/ Tudor Ionescu: Nu vin din zona mondenă, am terminat trei facultăţi

parlamentari

Tudor Ionescu, ales joi viceprimar al Capitalei din partea ALDE, a declarat, după votul consilierilor, că are pregătirea necesară funcţiei şi nu vine „deloc din zona mondenă”, după ce în trecut a avut o relaţie cu vedeta de televiziune Oana Zăvoranu şi a apărut filmat în ipostaze indecente.

„Nu vin deloc din zona mondenă. Nu discut viata mea personală. Munca mea este cea pe care o vedeţi aici şi o veţi vedea şi pe teren. Ceea ce voi munci, veţi vedea că e în interesul cetăţeanului”, a declarat Tudor Ionescu după şedinţa Consiliului General al Capitalei, în cadrul căreia a fost ales viceprimar.

Precizarea vine în contextul în care au fost readuse în atenţia opiniei publice imagini din urma cu câţiva ani în care Tudor Ionescu apare în ipostaze indecente, numele său apărând în trecut în presă mondenă în contextul unei relaţii cu vedeta de televiziune Oana Zăvoranu.

„Eu am trei facultăţi pe care le-am terminat, două dintre ele în Bruxelles, una în comerţ internaţional şi una pe ştiinte politice. Două mastere, ambele în Bruxelles, unul pe politică comparată şi unul pe studii europene. Opţiunile mele se dirijează mai degraba în zona Uniunii Europene şi a Relaţiilor internaţionale. Nu trebuie să vă spun ca UE trece printr-un moment foarte dificil, un mare semn de întrebare legat de motivul existenţei sale după referendumul din Marea Britanie şi din acest motiv îmi voi dedica pentru a clădi nu numai Capitala, dar şi pentru a clădi Uniunean Europeană şi în Bucureşti şi în România”, a mai declarat Tudor Ionescu, precizând şi că „Este prematur să discutăm acum despre ce voi face în mod exact”.

Tudor Ionescu, candidat ALDE, şi Aurelian Bădulescu, din partea PSD + UNPR, au fost aleşi viceprimari ai Capitalei, în cadrul primei şedinţe a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în noua componenţă, primind fiecare câte 28 de voturi pentru şi 19 împotrivă.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *