Ultimele Știri

Controlorii RATB au amendat în ultima săptămână mii de călători, însoţiţi de poliţişti locali şi jandarmi

RATB card

Din cauza conflictelor apărute între controlorii RATB şi călătorii care circulau fără titluri de călătorie, directorul regiei a decis ca poliţiştii locali şi jandarmii să însoţească echipele de controlori.

Astfel, în ultima săptămână au fost date 2.683 de amenzi pentru pasagerii care nu aveau titluri de călătorie. Aceasta, în condiţiile în care în prima săptămână a lunii februarie au fost aplicate 2.849 de sancţiuni contravenţionale, iar în a două săptămână a aceleiaşi luni au fost date 2.744 de amenzi.

„Este în scădere numărul amenzilor date, dar trebuie să ţineţi cont de faptul că au crescut încasările RATB. Regia are acum 270 de controlori, unii dintre aceştia lucrează şi în weekend prin sondaj”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constantin Tobescu, reprezentant RATB.

De asemenea, acesta a spus că joia trecută controlorii RATB, alături de poliţiştii locali şi jandarmi, au organizat ample acţiuni de verificare a titlurilor de călătorie ale pasagerilor în zone cheie ale Bucureştiului.

„Au fost organizate acţiuni în zona Vitan, Bucur Obor, Republica, Ştefan cel Mare. În primele trei ore au fost date 300 de sancţiuni contravenţionale, adică în jur de 300 de amenzi pe oră”, a mai precizat Tobescu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*