Ultimele Știri

Control în urma afirmațiilor apărute în presă despre CORUPȚIA din cadrul CNADNR

autostrada

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a dispus luni, Corpului de Control al Ministerului Transporturilor, efectuarea unui control la Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. În cadrul controlului va fi verificată veridicitatea informațiilor furnizate în presă în ultima perioadă.

“Ministerul își exercită dreptul și obligația de a verifica informațiile apărute în presă. În măsura în care acestea vor fi întemeiate, se vor lua măsurile necesare pentru remedierea disfuncționalităților. De asemenea, în cazul în care se va impune, vor fi sesizate instituțiile abilitate. Consider că eventualele sesizări ar trebui făcute mai întâi la nivelul organelor de control ale companiei, ministerului, sau la nivelul altor instituții. Apariția doar în presă nu rezolvă problema și poate fi interpretată ca un gest subiectiv.

Din acest motiv, solicit ca atât în Ministerul Transporturilor, cât și în companiile din subordinea și sub autoritatea acestuia, să fie promovat dialogul ca element esențial în soluționarea conflictelor”, a declarat Ministrul Transporturilor”, Iulian Matache.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*