Ultimele Știri

Conspiraționista Udrea: Se încearcă decapitarea instituțiilor importante din România

Elena Udrea

Elena Udrea a recționat, astăzi, printr-un mesaj făcut public de echipa sa de comunicare după ce a fost reținut șeful Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, avertizând că se încearcă „decapitarea tuturor instituțiilor importante din România”.

Elena Udrea continuă din închisoare cu noi acuzații și teorii ale conspirației, după un nou val de arestări și dosare anchetate de DNA.

„Așa cum Elena Udrea a spus încă din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzător că acuzațiile la adresa lui Horia Georgescu să fie adevărate. Pe de altă parte, reținerea lui Georgescu și înaintarea unei cereri de arestare pentru ‘abuz în serviciu’ reprezintă o forțare uriașă”, se arată în mesajul postat pe o rețea de socializare de către echipa de comunicare a fostului candidat la președinție.

„În fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine țicluit de binomul Coldea – Kovesi prin care se încearcă decapitarea tuturor instituțiilor importante din România și punerea pe poziții a unor oameni perfect controlabili. A început cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul și acum avem cazul ANI. Urmează Senatul – cu dosare, dacă nu se reușește prin aritmetica parlamentară. Nu ar fi de mirare, să vină rândul și șefului Camerei Deputaților (Valeriu Zgonea – n.red.)”, se mai arată în mesaj.

Udrea consideră că ținta finală este schimbarea majorității parlamentare și înlocuirea Executivului, „Puterea aparentă urmând să fie exercitată de binomul Iohannis – PNL, controlat și el de tandemul Coldea-Kovesi”.

Ea susține că de aceea, liderii PNL par în acest moment intangibili.

Mesajul se încheie cu un post-scritpum: „Ca să nu fie comentarii într-o anumită parte a presei, facem precizare că Udrea nu îl cunoaște foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente în care s-au întâlnit au fost evenimente oficiale”, la care a adăugat haștag-ul ‪#AdevărulFărăCătușe.

horia georgescu aniCitește și: Șeful ANI, Horia Georgescu, a ieșit cu cătușe de la DNA! Prejudiciu de 75 milioane de euro

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*