Ultimele Știri

Consilierul premierului României îi IRONIZEAZĂ pe cei 25.000 de protestatari din Piaţa Universităţii

mirel palada

Consilierul premierului Victor Ponta, Mirel Palada, îi ironizează, într-o postare pe blogul său, pe manifestanţii care au cerut în stradă demisia premierului, întrebându-se „ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv?” şi răspunzând tot el: „Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”.

Mirel Palada afirmă, într-o postare pe blog intitulată „Jos Ponta pe înţelesul celor care fie nu înţeleg, fie nu vor să înţeleagă”, că toată lumea pune intensitatea manifestaţiei de marţi seară doar pe seama indignării civice.

„Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi. Stai aşa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”, susţine el.

Palada afirmă că, în urmă cu un an, „o seamă de români, mulţi, au votat cu Ponta şi au vrut ca acesta să fie Preşedintele României. În acelaşi timp, o altă seamă de români, mulţi şi ei, au votat să iasă Iohannis Preşedintele României. Cei mai mulţi dintre aceştia – şi care s-au dovedit a fi mai mulţi decât ăia care îl voiau pe Ponta – au următoarele caracteristici dominante. A micuţ: sînt de regulă mai tineri, mai frumoşi şi mai sălbateci. Şi b micuţ: îl urăsc pe Ponta cu toată sinceritatea tinereţii lor de frumoşi anti-comunişti, anti-sovietici, anti-chinezi, anti-pesedişti”.

El susţine că aceştia au votat împotriva lui Ponta „din varii motive, că nu le place de faţa lui, că-l consideră un comunist kaghebist care vinde ţara la ruşi şi la chinezi, că e produsul acelui partid nasol care e yuk şi cîh şi naşpa şi nasol, adică al PSD-ului, din toate aceste motive şi probabil şi datorită faptului că n-are bască, nu le place de el.
Doar că asta nu prea s-a întâmplat. Buba mare, fetelor”.

Palada mai spune că, în pofida „votului lor puternic anti-Ponta şi a trăirilor lor puternice şi sincere, deci frumoase şi sălbatice, Ponta nu a căzut”.

„Cumva, nu ştim cum, minune mare maică, Ponta a supravieţuit politic şi a rămas în continuare Premierul României. Mai mult şi mai nasol pentru tinerii frumoşi şi sălbateci ori pentru Iohannis: a continuat să facă treabă bună la Guvern. (…) Drept pentru care tristul accident din clubul Colectiv, mai ales datorită faptului că acolo au murit îndeosebi oameni tineri, i-a făcut pe toţi cei anti-Ponta să descopere un motiv nemaipomenit de fabulos să îşi strige din nou dorinţa neîndeplinită de un an de zile: Jos Ponta!”, mai scrie Palada.

El afirmă că nu este vorba doar de „o strigătură civică”, ci şi „o strigătură politică, născută din exasperarea faptului că au votat împotriva lui Ponta şi totuşi dorinţa lor nu se întâmplă”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*