Ultimele Știri

CONSECVENT. Petrolul juniorului Lucescu nu arată deloc bine

De la venirea lui Răzvan Lucescu la Ploieşti în locul lui Cosmin Contra, Petrolul nu a reuşit vreo performanţă notabilă. A pierdut şansa unei finale de Cupă în dauna rivalei Astra, cea care le-a luat faţa „lupilor” şi în clasamentul final din campionat, iar debutul actualului sezon este unul total neconvingător. O victorie previzibilă şi obţinută abia în ultimul sfert de oră în faţa lui Flamutari în preliminariile Europa League şi o eliminare din Cupa Ligii la Cluj-Napoca în faţa lui  „U” arată că Petrolul are serioase probleme să se urnească aşa cum îşi doresc fanii pentru noul sezon.

Ultima partidă, înfrângerea cu 0-1 în faţa Universităţii Cluj, a arătat limitele unei echipe incapabile să se descurce fără vedetele sale. Cu Adi Mutu pe bancă până în minutul 60, Lucescu junior a experimentat o formulă de echipă cu jucători care, probabil, vor apuca să joace mai puţin în echipa de bază pentru noul sezon.

Şi a ieşit din Cupa Ligii pe uşa din dos, în condiţiile în care „şepcile roşii” nu reuşiseră să-i învingă pe prahoveni în ultimele patru întâlniri directe. Cele 5 achiziţii ale Petrolului-  Cobrea, Satli, Fanchone, Nepomuceno şi N’ Koyi- nu au ieşit cu nimic în evidenţă în confruntarea cu echipa ambiţiosului Mihai Teja. Concluzia care se trage, aşadar, după primele două meciuri oficiale ale Petrolului  este una simplă. Echipa de azi este doar o umbră palidă a grupării solide pe care a făcut-o Cosmin Contra la Ploieşti. Iar,  dacă se va continua în acest mod, se anunţă zile grele pentru Răzvan Lucescu la Petrolul Ploieşti. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*