Ultimele Știri

CONSECVENT.Laurenţiu Reghecampf e valoros dar a uitat de unde a plecat

Fostul antrenor al Stelei a făcut istorie la echipa din Ghencea în ultimele două sezoane. Steaua nu mai însemna mare lucru înainte ca el să vină pe banca tehnică a roş-albaştrilor. Reghecampf a reuşit practic minunea şi a revitalizat-o pe Steaua, cea mai iubită echipă din România.

Două titluri, meciuri bune în Champions League şi a făcut de cele mai multe ori ca fanii stelişti să fie în delir. Chiar dacă a fost un personaj controversat- atât prin prisma soţiei sale cât şi prin prisma acuzaţiillor legate de mafia pariurilor- Reghecampf a arătat că e un antrenor valoros. Recent, a ales să antreneze echipa Al Hilal. Altceva mi se pare important de semnalat la acest personaj. Laurenţiu Reghecampf a dovedit în toţi aceşti ani că a uitat de unde a plecat. Reghecampf este un fost fotbalist crescut de clubul Chindia Târgovişte.

Cu Chindia a promovat în Liga 1, după care a plecat la Steaua. El niciodată, dar absolut niciodată, nu a ajutat substanţial sau măcar aşa de ochii lumii echipa de lângă Turnul Chindiei. Practic, e la fel ca şi Cornel Dinu. Singura diferenţă e că Reghecampf nu vorbeşte de rău nici oraşul şi nici echipa de fotbal aşa cum a făcut-o de nenumărate ori fostul administrator delegat de la Dinamo. Concluzia rămâne însă aceeaşi. Deşi e valoros, Laurenţiu Reghecampf a uitat de unde a plecat. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*