Ultimele Știri

CONSECVENT. FRF= Faţada Românească de Fami(g)lia

Deşi unii au aşteptat-o cu nerăbdare şi cu speranţă, ziua de 5 martie nu a schimbat cu nimic starea de fapt din fotbalul românesc. Cu trecerea zilelor, am înţeles mai bine cum stă cu blaturile şi la urne, după ce ani de-a rândul ne-au fost ascunse cele de pe teren. A ieşit Burleanu în locul Naşului bolnav de cancer. A ieşit Răzvan Burleanu şi asta numai că a făcut o  alianţă.

Una care se dovedeşte pe zi ce trece tot mai interesantă. Bătrânul Chivorchian e uns cu toate alifiile, şi aşa Burleanu stă relaxat în biroul lui de mare şef al Federaţiei. Regulamentele FRF însă rămân tot imperfecte, este vorba de aceleaşi reguli uşor de atacat. Adică ascund nepriceperea federalilor în spatele unor cutume care ani de-a rândul au fost la fel.

Atunci, pe vremea eternului „Naş” dacă se plângea cineva, ori rămânea cu plângerea ori o rezolva cumva. Acum, faci plângerea şi ai avea şanse să câştigi în instanţă.  Incredibil, dar adevărat, autoştiutorii din campania electorală, care se înghesuiau în gaşcă pe la emisiuni doar doar or pune fundul lor pe scaunul lui Sandu, acum sunt pe cai mari.

Cine crede gaşca lui Burleanu cu accente puternice din Moldova, să fie sănătos. Cine însă vede că lui  Didi Prodan şi altora ca el i s-a arătat uşa la FRF, înţelege că nu prea mai e de glumă cu această federaţie nouă, rămasă însă aceeaşi. De data asta, prin birouri nu îi mai găseşti pe Sandu şi pe Kassai, dar dai de clonele lor… Burleanu, Chivorchian,  Bădescu şi alţi diverşi.

Nea Piţi rămâne etern, la fel ca şi şeful Deaconu, de la CCA. Cât despre alţii, ce să mai zicem…Unde vom ajunge cu fotbalul ăsta, tot acolo unde suntem cu agricultura? Din grânarii Europei, avem şanse ca la fotbal să ni se spună şi frânarii Europei, mai ales că performanţele fotbalului românesc sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârşire!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*