Ultimele Știri

CONFRUNTĂRI între poliţie şi protestatari în Germania: Aproape 70 de poliţişti au fost răniţi – VIDEO

În total 69 de ofiţeri de poliţie au fost răniţi în confruntări, sâmbătă seara, între protestatari de stânga şi forţe antirevoltă, nevoite să folosească tunuri cu apă pentru a-i dispersa, a anunţat duminică Poliţia din Leipzig, în estul Germaniei, relatează AP în pagina electronică.

Aproximativ 50 de vehicule de poliţie au fost avariate în aceste confruntări, care au izbucnit după ce sute de activişti de stânga s-au mobilizat la o contramanifestaţie faţă de un miting al extremei drepte care a avut loc anterior.

Poliţiştii au reţinut 23 de persoane, după ce protestatari de stânga au aruncat cu pietre în forţele de ordine, au ridicat baricade pe stradă şi au incendiat pubele de gunoi, a anunţat Poliţia din Leipzig.

De asemenea, protestatari au spart vitrinele a două magazine şi au demolat două refugii din staţii de autobuz, potrivit poliţiiei.

Era neclar câţi protestatari au fost răniţi în timpul acestor scene de revoltă urbană.

 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on CONFRUNTĂRI între poliţie şi protestatari în Germania: Aproape 70 de poliţişti au fost răniţi – VIDEO

  1. Articol de CACAT.
    De moment ce nu scrii despre CE e vorba in protestul asta, ce vor oamenii, atunci CE folos sa mai postezi asta aici? CE avem noi de la informatia asta??
    Demonstratii sunt zilnic in puzderie de orase in toata lumea!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*