Conflictul ieșirii Marii Britanii din UE ia amploare! Deputată britanică, în stare critică după ce a fost împuşcată și înjunghiată de un activist

  • Nicoleta Ungureanu
  • 16 iunie 2016
  • Externe

Deputata laburistă britanică Jo Cox se afloă în stare critică după ce a fost împuşcată şi înjunghiată în nordul regiunii britanice Anglia, informează Channel 4.

Un bărbat care pare să fie de partea ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a atacat-o pe deputat britanică. Din cauza acestui incident, abăra favorabilă ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană a anunţat suspendarea campaniei electorale pe parcursul zilei de joi.

„Am auzit de vestea groaznică privind atacul care a vizat-o pe deputata Jo Cox. Gândurile mele sunt la Jo şi la familia ei”, a declarat fostul primar al Londrei Boris Johnson, unul dintre liderii grupului politic care militează pentru ieşirea Marii Britanii din UE.

 Potrivit presei britanice, Jo Cox, în vârstă de 41 de ani, membră a Partidului Laburist, a fost atacată în circumscripţia sa electorală, în localitatea Birstall, situată în apropierea oraşului Leeds.Premierul Marii Britanii, David Cameron, a exprimat „preocupare” în legătură cu tentativa de asasinare a deputatei laburiste Jo Cox.

„Sunt foarte preocupat de informaţiile privind rănirea deputatei Jo Cox. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt pentru Jo şi pentru familia acesteia”, a transmis premierul conservator.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *