Ultimele Știri

Confirmare din partea medicilor legiști! Dan Condrea a murit în accidentul din 22 mai

accident dan condrea

Legiștii de la Mina Minovici, care au realizat teste ADN asupra victimei, au confirmat moartea lui Dan Condrea în accidentul din data de 22 mai.

Conform unor informații oferite de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, autoturismul lui Dan Condrea fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca.

Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.

De la moartea acestuia, au apărut numeroase păreri conform cărora moartea patronului Hexi Pharma ar fi fost o înscenare.  Senatorul Daniel Savu susţinea că Dan Condrea nu ar fi murit în accidentul rutier, care s-a petrecut în apropierea Capitalei, în urmă cu o săptămână. Fostul ofițer a declarat în cadrul unei emisiuni televizate:

„Tot ce s-a prezentat în spaţiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod şi să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om e viu pe undeva şi se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate“, a povestit Daniel Savu, care a invocat experienţa sa în domeniu.

Daniel Savu mai susținea, de asemenea, că mai există imagini şi de pe alte camere de supraveghere, de la o fabrică aflată în apropierea locului tragediei.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*