Ultimele Știri

Conducerea Stelei s-a înţeles cu generalii în privinţa siglei şi numelui

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei s-a deplasat, astăzi, la sediul CSA, unde s-a întîlnit cu reprezentanţii MApN pentru a negocia folosirea siglei și emblemei pentru următoarele meciuri până în intersezon, asta după ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua.

Cele două părți au ajuns la un acord, astfel că echipa patronată de Gigi Becali va putea folosi numele şi emblema în meciul de joi din Europa League, cu Dinamo Kiev, şi la cel de duminică cu CSMS Iaşi, din Cupa Ligii.

Într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Stelei se precizează că:

   „1. Cele două cluburi au luat act de decizia ÎCCJ
   2. Cluburile au ajuns la o înţelegere astfel încît să nu afecteze activitatea echipei de fotbal în campionat şi în Cupele Europene şi să nu producă prejudicii de imagine celor două cluburi sau sportului românesc, valabilă pentru meciurile care se vor desfăşura în cele doua competiţii pînă la data de 15 decembrie 2014.
   3. După această dată cele doua cluburi vor continua discuţiile şi vor elabora termenii viitoarei colaborări, definitivînd elementele concrete de punere în practica a deciziei Înaltei Curşi de Casaţie şi Justiţie”.
La meciul de aseară din ultima etapă a turului din campionatul românesc, Steaua a jucat în echipamentul galben fosforescent și cu emblema acoperită de abțipilduri, iar în dreptul numelui de pe tabela s-a regăsit doar cuvântul „GAZDE”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*