Condrea plănuia scoaterea pe piață a unei noi firme producătoare de biocide

  • Nicoleta Ungureanu
  • 31 mai 2016
  • Social

După moartea lui Dan Condrea, noi detalii ies la iveală. Ajunsă în plin scandal la nivel național, firma condusă de acesta se pregătea de o transformare. Mâna dreaptă a lui Dan Condrea înființase o altă firmă producătoare de biocide, care urma să fie scoasă pe piață, relatează Libertatea.

Moartea lui Dan Condrea rămâne încă un mister, însă detaliile din spatele afacerilor pe care întreprindea încep să iasă la iveală. Speriați de sancțiuni dure, angajații lui au început să vorbească despre ce se întâmpla de fapt, și mai ales, cine știa că biocidele sunt diluate.

Cei care au dezvăluit informații importante sunt chiar oamenii de bază ai lui Codrea, Flori Dinu și Mihail Leva. Aceștia au mărturisit că patronul Hexi Pharma dădea ordin pentru diluarea produselor.

Cei doi directori au mărturisit că Hexi Pharma urma să fie scoasă de pe piață, după ce a fost ținta scandalului național, și urma să fie înlocuită cu oa ltă firmă producătoare de biocide. Aici ar fi intervenit pentru început Mihail Leva, directorul de producție de la Hexi Pharma, care a înființat o firmă nouă la sfârșitul lui 2014, cu activitate declarată producția de biocide de înaltă calitate, denumită Bizchim SRL.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *