Ultimele Știri

Concordia Chiajna – Dinamo 0-0, scor sec și scandal pe final de partidă

Concordia Chiajna și Dinamo au remizat vineri, după un meci cu dueluri aprige și un final de partidă cu incidente, atât în tribune cât și în teren. Echipa lui Marius Șumudică  a reușit să obțină un punct în duelul cu Dinamo, cu toate că echipa din Chiajna pierduse în Cupa Ligii în fața câinilor cu scorul de 3-1.

1

Echipa lui Flavius Stoican se află la a treia remiză, și a încheiat meciul în 10 după eliminarea lui Lazăr în minutul 84.  Fanii dinamoviști au proferat injurii la adresa arbitrului Istvan Kovacs după eliminarea lui Lazăr și a urmat un schimb de replici cu banca dinamovistă avându-l în centru pe Flavius Stoican. Arbitrul Kovacs a întrerupt partida câteva minute și la trimis în tribune pe Flavius Stoican.

Deși au fost arătate 3 minute de prelungire, meciul s-a încheiat cu 2 minute mai devreme din cauza scandărilor din tribună. Echipa lui Marius Şumudică are 4 puncte în cele 5 etape de pînă acum şi este pe locul 12.

„Sînt tensiuni normale în timpul unui meci. Acest Istvan Kovacs arată o oarecare aroganţă. Nu-mi place asta. De asta îl înjură tot publicul. M-a eliminat, el este Dumnezeu, mă deranjează atitudinea asta. Nu e primul meci cînd face asta. Și la meciul cu Astra din sezonul trecut a făcut la fel. Atîta tam-tam cu acest Istvan Kovacs, nu ştiu cum rezistă cînd e înjurat de un întreg stadion. Vreau să îşi pună semne de întrebare cînd îl huiduie stadionul”, a replicat Flavius Stoican la finalul partidei.

2
Echipele de start:

Concordia: Rîmniceanu – Stan, Matej, Maftei, Bucurică – Boldrin, Roşu, Dodo, Serediuc – Martins, Pena
Rezerve: Matache, Băjenaru, Dyulgherov, Purece, Dina, Timov, Dragarski

Dinamo: Marc – Fai, Durimel, Cordoş, Grecu – Bărboianu, Miranda, Elton – C. Matei, V. Lazăr, D. Rotariu
Rezerve: Samoilă – Ad. Popa, I. Şerban, Gavrilă, S. Filip, Patrick Petre, Bilinski

4

5

3

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*