Ultimele Știri

Concertele lui André Rieu de la București vor fi deschise de folclorul maramureșan

Dansatorii Ansamblului Folcloric Național Transilvania vor deschide seria concertelor susținute în iunie, la București, de maestrul olandez, André Rieu .

Propunerea a venit din partea artistului Gheorghe Zamfir, invitat special în cadrul spectacolelor pe care violonistul și dirijorul André Rieu le va avea în România. Maramureșenii au făcut deja pregătiri în țara natală a renumitului muzician și așteaptă cu nerăbdare să urce pe scenă.

„Chiar ne gândeam, ne facem planuri împreună cu familia să mergem chiar la un concert în străinătate. A fost o surpriză extraordinară când am aflat că vine la București și și mai mare când am aflat că o să fim parte din show-ul dânsului”, spune Mariana Daniela Miheț, dansatoare.

Zece perechi de dansatori maramureşeni vor deschide seria concertelor susţinute la Bucureşti de maestrul André Rieu, care va fi însoţit de orchestra sa formată din 100 de instrumentişti.

Supranumit „Regele Valsului”, André Rieu este unul dintre cei mai bine cotați muzicieni la oră actuală. Olandezul deține cea mai mare orchestră privată din lume. Până în prezent, a vândut 40 de milioane de albume şi DVD-uri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*