Ultimele Știri

Concertele iau cu asalt vara

Se anunţă a fi o vară plină de evenimente muzicale, artişti români dar şi internaţionali vor concerta în Bucureşti. Începând cu 28 mai până în 23 septembrie vom avea parte de nopţi albe pline de spectacol.

Pentru iubitorii muzicii rock, am putea spune că aceasta este „vara lor”, sunt progrmate în jur de 9 concerte şi un festival cu artiştii de talie mondială.
1. Citizensmesajul-trupei-citizens-pentru-fanii-din-romania-inaintea-concertului-din-colectiv-23827
În Club Colectiv vor cânta, pe 29 mai cei de la Citizens. Londonezii revin la Bucureşti pentru promovarea noului album „European Soul”.
2. Lună Amarăafis-luna-amara-concert-colectiv-30-mai-2015
Una din cele mai vehi trupe rock alternativ din România, înfiinţată în 1999 va concerta tot pe scena Colectiv pe data de 30 mai.
3. Metalhead MeetingTallents-Stage-Metalhead-Meeting
Un festival care îsi are ca scop promovarea trupelor romanesti, între 11 si 14 iunie pe Cotroceni Open Air din Bucuresti 45 de trupe vor fi prezente şi 31 vor cânta pe scenă.
4. Cargoafis-cargo-concert-11-iunie-2015
Înfiinţată în 1985, cea mai cunoscută formaţie rock din România va sărbători pe 11 iunie 30 de ani de la înfiinţare. În cinstea acestui fapt va concerta în cadrul festivalului Metalhead Meeting.
5. Europeafis-europe-concert-bucuresti-2014-e1415617527365
Aceşti „Lorzii ai rock-ului” vor ajunge în România pe 11 iunie la Arenele Romane, după ce concertul din luna noiembrie 2014 a fost amânat.
6.Slashslash-myles-kennedy-the-conspirators-concert-romania-2015
Leganda rock, unul din cei mai buni chitarişti din istoria muzicii rock va veni în concert la Bucureşti pe 28 iunie la Arenele Romane. Guns N’Roses a fost introdusă în Rock’n’Roll Hall of Fame şi solo-ul lui Slash din „Sweet Child O’Mine” pe locul 1 în topul celor mai bune solo-uri de chitară din toate timpurile, conform revistei NME.
7. Cannibal Corpse4qgy_source
Cu ocazia promovării noului album „A Skeletal Domain”, cea mai mare trupă de death metal va veni în Bucureşti la Arenele Romane pe 24 iulie.
8. Black Labelafis-black-label-society-concert-arenele-romane-bucuresti-2015
Formaţia de havy metal va ateriza la Arenele Romane în data de 27 iulie. Aceasta a lansat 9 albume de studio, 2 albume live, 2 albume de compilație, un EP și 3 albume video şi este pregătită să ia cu asalt Bucureştiul.
9. KornConcert-Korn-la-Bucuresti-pe-3-August-la-Arenele-Romane---Concerte-2015
Revelaţia lumii muzicale, Korn, formaţia de new-metal (sub-gen al rock-ului alternativ, fuziune între punk şi metal) va concerta în altarul concertelor rock, la Arenele Romane pe 3 august.
10.Machine Headmachine-head-concert-arenele-romane-23-septembrie-2015
Seria concertelor rock se încheie cu un spectacol special „An Evening With Machine Head” . Aceştia vor promova noul album „Bloodstone & Diamonds” iar show-ul va dura 2 ora jumătate şi va prezenta publicului un setlist vast, ocazie pe care nu o vor mai avea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*