Ultimele Știri

Compania de vânzări online Amazon deschide la Iași un nou centru de dezvoltare

Compania de vânzări online Amazon a inaugurat, la Iași, un nou centru de dezvoltare și tehnologie, cu 400 de angajați, conform profit.ro.

Amazon este în România de 11 ani și investit peste 40 de milioane de euro în România, pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultimă generație, având în țară 600 de salariați.

„Suntem foarte fericiți să sărbătorim cea de-a 11-a aniversare pe piața din România prin deschiderea noului nostru Centrul de Dezvoltare și Tehnologie. Noul sediu Amazon este o clădire modernă de birouri cu o suprafață de peste 13.000 de metri pătrați, unde echipa noastră va beneficia de cele mai bune condiții. Vom continua investițiile în România și așteptăm cu nerăbdare să atragem la Iași cele mai sclipitoare minți din întreaga țară, cât și din străinătate”, a declarat Lucian Vornicu, Managing Director al Centrului de Dezvoltare și Tehnologie Iași.

Până la finalul acestui an, 50 de absolvenți ai facultăților de profil vor avea oportunitatea să facă parte din echipa care va lucra în noul centru, conform profit.ro.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*