Comisia Tehnică din CNATDCU a dat verdictul! Victor Ponta a plagiat în lucrarea de doctorat

victor ponta

Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţionale de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) este de părere că Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat, însă raportul final va fi supus votului în Consiliul General de joi.

Comisia Tehnică din cadrul Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor şi Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a finalizat raportul privind lucrarea de doctorat a fostului premier Victor Ponta și cere retragerea titului de doctor a fostului premier Victor Ponta.

O şedinţă a CNATDCU a fost convocată pentru ziua de joi, atunci când raportul va fi suspus unui vot în cadrul Consiliului General dacă la şedinţă va exista cvorum. În cazul în care votul va confirma decizia Comisiei Tehnice, CNADTCU va recomanda ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, să-i retragă lui Victor Ponta titlul de doctor, obţinut în iulie 2003 cu teza intitulată „Curtea Penală Internaţională” la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti, conform Mediafax.

Din punct de vedere al procedurii, fostul premier Victor Ponta va avea la dispoziţie două săptămâni pentru a contesta decizia. Prima decizie a CNATDCU a fost dată pe 29 iunie 2012, atunci când comisia susținea că Victor Ponta a plagiat 85 de pagini.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *