Ultimele Știri

Colectiv: Bilanțul tragic al victimelor a ajuns la 60 de persoane. Alex Hogea era internat într-un spital din străinătate

Numărul persoanelor care au murit după tragedia din club Colectiv a ajuns la 60. Alex Hogea era din Sinaia și fusese transportat pe 7 noiembrie la spitalul AKH din Viena. Acesta avea 19 ani și studia la Facultatea de Automatică și Calculatoare, de la Universitatea București.

Potrivit unui centralizator al Ministerului Sănătății, sâmbătă dimineață mai erau internați în spitalele bucureștene 40 de răniți de la clubul Colectiv, dintre aceștia zece în stare critică și gravă. Din păcate cifra dezastrului de la Colectiv s-a ridicat la 60, iar medicii ne avertizează că ar putea crește în continuare.

În timp ce numărul victimelor din Colectiv crește, patronii localului și fostul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, au fost plasați de către anchetatori în arest la domiciliu. Această măsură a fost dispusă după ce, învinuiții, fuseseră arestați prevențiv pentru 30 de zile și puși sub acuzare pentru omor din culpă și vătămare corporală gravă din culpă, respectiv abuz în serviciu și fals intelectual în cazul primarului Piedone.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*