Ultimele Știri

Codul Fiscal: Sesiunea extraordinară ar putea fi anulată

dragnea

Parlamentarii au venit mai devreme la muncă pentru a discuta Codul fiscal însă sesiunea extraordinară ar putea fi anulată. Primul semn a fost dat de președintele PSD Liviu Dragnea. 

Cel mai probabil coaliția de guvernare a observat că nu va avea cvorum în sală datorită vacanței parlamentare. Cererea de reexaminare a şefului statului a intrat astăzi în dezbaterea senatorilor, dar președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a propus o nouă întâlnire cu partidele, inclusiv cele din opoziție, și amânarea votului pentru sesiunea ordinară a Parlamentului, care începe în septembrie.

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la întâlnirea liderilor coaliției, că nu se poate lua astăzi o decizie politică în privința Codului fiscal. El a propus o nouă întâlnire pentru joi, inclusiv cu liderii opoziției, pe această temă, și ca votul din Parlament să fie amânat.

„E mai important să măsurăm de două ori și să tăiem o dată, e o decizie importantă”, a spus Liviu Dragnea.

Până acum, doar Comisia Juridică din Senat a dat aviz pozitiv reexaminării Codului fiscal, în timp ce comisiile pentru Transport și Economie au dat aviz negativ.

Gabriel Oprea a anunțat la rândul său că sesiunea extraordinară va fi anulată, iar joi va avea loc o întâlnire cu liderii partidelor  parlamentare. Vicepremierul a evitat să răspundă la întrebarea dacă va fi invitat și președintele Klaus Iohannis la această întâlnire. ”Nu știu… nu știu”, a afirmat Gabriel Oprea. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*