Cod roșu de intervenție în Brașov! Accident cu patru morți și 22 de răniți

A fost declanșat codul roşu de intervenţie în Brașov, după ce un autocar în care se aflau și copii a fost implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș.

Patru persoane și-au pierdut viața, iar alte 22 sunt rănite, dintre care 16 în stare gravă.

În prezent, două victime sunt sub „cod roșu” de urgență, o victimă sub „cod galben”, celelalte „cod verde” (răniți ușor). Toate victimele grave vor fi transportate la spitale din județul Brașov.

„În standby se află un elicopter al Ministerului Afacerilor Interne în caz că ar fi nevoie de transfer la București pentru pacienți grav răniți”, conform Ministerului Sănătăţii.

Ministerul Sănătății se află în permanentă legătură cu Comandamentul Operațional pentru Situații de Urgență și cu spitalele din județul Brașov.

„Am aflat cu tristețe despre accidentul petrecut pe drumul între Brașov și Făgăraș. Sper în însănătoșirea grabnică a tuturor celor răniți și îmi exprim sincere condoleanțe pentru familiile celor care au pierit. Am luat legătura cu autoritățile, care fac tot posibilul pentru limitarea consecințelor și acordarea ajutorului la fața locului”, a scris preşedintele Iohannis, pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *