Ultimele Știri

Cod galben de vânt în patru județe: Galați, Botoșani, Vaslui, Iași

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri, o atenționare de cod galben de vânt puternic, valabilă până la ora 15,00 în județele Botoșani, Iași, Vaslui și Galați.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge și depăși la rafală viteze de 60 km/h și izolat 70 km/h.

În rest vremea va fi predominant frumoasă şi se încălzește, însă tot va fi frig pentru această perioadă. Doar în estul şi sudul ţării, cu totul izolat şi trecător sunt condiții să plouă slab. Vântul va avea unele intensificări în est, sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade la Miercurea Ciuc şi 24 de grade la Călărași.

Vreme frumoasă și în ușoară încălzire și în București mâine. Cerul va fi variabil, vântul va sufla cel mult moderat, iar la amiază vor fi 22…23 de grade.

Sâmbătă vremea se menţine predominant frumoasă şi continuă să se încălzească. Norii apar doar în sud-estul extrem, iar spre seară și în zona montană unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea unele răbufniri în est şi sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade la Baia Mare, Suceava, Miercurea Ciuc și Constanța și 27 de grade la Călărași, Giurgiu și Focșani.

În București, sâmbătă vremea se menţine frumoasă şi continuă să se încălzească, astfel că la amiază vor fi în jur de 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*