Ultimele Știri

Cod Galben de ploi în trei județe. Vor fi precipitaţii mixte în restul ţării

ploi ninsori

Judeţele Constanţa, Tulcea şi Călăraşi vor fi, de miercuri până joi la prânz, sub avertizare cod galben de ploi, iar în restul ţării vor fi ploi în sud şi sud-est, ninsori la munte, în nordul şi centrul Moldovei şi precipitaţii mixte în celelalte regiuni, în unele zone fiind posibil să se formeze polei.

Potrivit unei informări transmise de Administaţia Naţională de Meteorologie (ANM), de miercuri, ora 13.00, până joi, la ora 20.00, vor fi precipitaţii în toată ţara. În regiunile sud-estice şi în sudul extrem vor predomina ploile, în nordul şi centrul Moldovei, în zonele montane şi submontane vor fi mai ales ninsori, iar în restul teritoriului vor fi precipitaţii mixte.

„Se vor cumula cantităţi de apă de peste 10-15 l/mp. Local se va semnala polei. Vântul se va intensifica îndeosebi în regiunile sud-estice şi estice, cu rafale de 50-60 km/h”, conform informării ANM.

Ploi însemnate cantitativ vor fi, de miercuri, ora 18.00, până joi, la ora 12.00, în Constanţa, Tulcea şi Călăraşi. În cele trei judeţe, avertizate cu cod galben, vor fi cantităţi de apă de 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 40 de litri pe metru pătrat.

meteo

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*