Ultimele Știri

Cod galben de ploi în centrul țării

Vremea se răceşte şi vin furtunile în zilele următoare. Paisprezece judeţe vor fi, de joi după-amiază până vineri seară, sub avertizare cod galben de ploi, cantităţile de apă în unele zone depăşind 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50-70 de litri pe metru pătrat.

Vor cădea averse, izolat însemnate cantitativ, precum şi descărcări electrice și vânt, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Munteniei, local în Moldova şi zona de munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări la munte, în est şi în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 17 grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi 30 de grade în Delta Dunarii.

În București vremea va fi în general instabilă mâine şi se răcește, devenind răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de tunete, fulgere și vânt. Dimineață vor fi 16 grade, iar la amiază în jur de 25 de grade.

Vineri vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea regiunilor. Norii se mențin în peisaj şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, pe arii relativ extinse la munte, în centru şi sud şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla cu putere tot în est şi sud-vest, la munte şi doar izolat şi trecător în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18-19 grade în zonele de deal şi 29 de grade în Delta Dunării.

În capitală ultima zi lucrătoare se anunță în general instabilă şi răcoroasă. 14-15 grade dimineață și în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*