Ultimele Știri

Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din şapte judeţe

inundatii japonia

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare cod galben de inundaţii pentru mai multe bazine hidrografice din şapte judeţe ale ţării, avertizarea fiind valabilă până vineri seară la ora 24.00.

Codul galben de inundaţii a fost instituit pe râurile din bazinele hidrografice: Olt (sector aval confluenţă R. Negru – Sebeş Olt), R. Negru şi afluenţii mici ai Oltului din judeţele Covasna, Braşov şi Sibiu, Prahova – bazin superior, Teleajen – bazin superior (judeţul Prahova), Trotuş – bazin superior şi afluenţi (judeţele Harghita, Neamţ şi Bacău).

Potrivit INHGA, „fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide se pot produce cu probabilitate mai mare pe unele râuri mici din judeţele Braşov şi Bacău”.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Cod galben de inundaţii pe mai multe râuri din şapte judeţe

  1. Mocanu Florin // 27 mai 2016 at 15:32 // Răspunde

    Timp de 27 ani de ani ,nici o guvernare nu au incercat s-a faca ceva pentru ROMANIA.Toti au furat si distrus TARA, de acum incolo incep sa se vada repercusiunile in sanatata ,industrie, mediu(padurile taiate si netaluzarea malurilor apelor).Si acum vor s-ai votati NERUSINATII !!!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*