Ultimele Știri

Cod galben de ceață în București și 13 județe. Vizibilitate scăzută și pe A1, A2 și A3

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ceață pentru București și alte 13 județe. Mai mult, vizibilitatea va fi foarte scăzută pe autostrăzile A1, A2 și A3.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ceață pentru București şi 13 judeţe, valabilă în această dimineață. Vizibilitatea va fi scăzută și pe autostrăzile A1, A2 și A3.

Va fi ceață care va determina scăderea vizibilității local sub 150 metri și izolat sub 50 metri în Bucureşti, mai ales zona periferică, şi pe arii extinse în judeţele Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Gorj, Călăraşi, Ialomiţa, sudul judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile naţionale şi europene aferente.

Va fi ceață și pe arii relativ extinse, în județele Constanța și Tulcea, inclusiv A2 şi drumurile naţionale şi europene aferente. În plus, local în zonele joase din județul Cluj, inclusiv municipiul Cluj-Napoca, precum și pe drumurile naționale, europene din aceste zone și autostrada A3 se va semnala ceață.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*