Ultimele Știri

CNADNR urmează să fie din nou în subordinea Ministerului Transporturilor

autostrada

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România urmează să revină în subordinea Ministerului Transporturilor, conform lui Alexandru Năstase, şeful Departamentului pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine.

CNADNR revine în subordinea instituției unde a funcționat până în anul 2013. Năstase a declarat că această decizie a fost luată în urma unor discuții cu primul ministru.

„În urma discuţiilor cu domnul prim ministru probabil că de mâine, când se va aproba ordonanţa de funcţionare a noului guvern, CNADNR va fi în subordinea Ministerului Transporturilor”.

Compania va avea pe anul 2015, un buget alocat de  6,11 miliarde lei, fiind planificată inaugurarea a 17 kilometri de autostradă pentru anul care vine. Comparativ cu anul 2015, în anul 2014 au fost inaugurați 56 km.

Bugetul CNADNR a fost avizat marţi de trei comisii parlamentare, iar 92 de amendamente au fost respinse, motivele principale fiind acelea că inițiatorii unora dintre amendamente nu s-au aflat în sală la momentul avizării.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*