Ultimele Știri

CNADNR strică sărbătorile șoferilor! Cine sunt cei 100.000 de români care se vor trezi, în curând, cu amenzi acasă

Compania Națională de Drumuri le strică sărbătorile șoferilor uituci. 100.000 dintre ei, care au trecut podul de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, în lunile mai și iunie, fără să plătească taxă, vor primi amenzile în plus.

sofer

CNADNR reușește să strice sărbătorile șoferilor, anunțându-i cu doar câteva zile înainte, chiar și pe aceia care au plătit această taxă, că, vor fi oricum amendați. Astfel, 100.000 de amenzi vor fi împărțite celor care au uitat, dar și celor care au plătit taxa de pod.

Din păcate, sunt sanctionați și unii șoferi care au plătit această taxă prin SMS. Culmea, li s-au luat banii din cont pentru taxă, dar tot au fost amendați.

Cei 100.000 de șoferi vor primi în plic o amendă de 130 de lei pentru fiecare trecere pe pod neplătită.

Este vorba de primele două luni – mai și iunie – de când a început să funcționeze plata taxei de pod prin SMS. Cu alte cuvinte, Compania Națională de Drumuri le amintește șoferilor, în pragul sărbătorilor de iarnă, de vacanța de 1 mai. Plicurile de la CNADNR au început să vină deja la adresele conducătorilor auto. Amenda poate fi plătită la jumătate în 24 de ore.

Din păcate, sistemul dă și erori, spun unii șoferi nemulțumiți, care spun că au plătit taxa prin SMS, au primit confirmarea de plată, iar taxa se regăsește și în factura de telefonie mobilă. Cu toate acestea sunt amendați.

„Am primit confirmarea și am sunat și la CNADR să întreb dacă este o problemă. Și atunci mi s-a spus că nu este o problemă. În prag de sărbători am plătit amenda”, spune un șofer.

„Am văzut o problemă din momentul în care am trimis mesajul,pentru că avea valabilitate cu o zi în urmă. Bănuiesc că am dovada plății și nu o să fie o problemă. Nu mi se pare normal că am primit amendă, dar ce mai e normal la noi?”- este nemulțumit alt șofer.

Compania trebuie să le explice șoferilor care au plătit taxa prin SMS de ce i-a amendat. Unii ghinioniști vor să meargă în instanță. Reprezentanții companiei nu au dat deocamdată un răspuns.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*