Ultimele Știri

CNADNR: Situaţia drumurilor afectatate de viscol şi ninsori

drumuri

Mai multe drumuri au fost închise circulației autovehiculelor din cauza ninsorii și a viscolului în mai multe județe din țară. CNADNR recomandă participanților la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării rețelei de drumuri naționale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă sau la numerele de telefon 0219360, TEL VERDE 0800.80.9360.

De asemenea, puteți urmări situația drumurilor naționale și pe pagina de web a Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA www.cnadnr.ro.

* Constanța: Zeci de persoane, cazate la Primăria Hârșova după ce drumurile au fost închise din cauza ninsorii. Patru drumuri naționale sunt în continuare închise în județul Constanța: DN 2A, km. 124-km. 186, între Hârșova și Mihail Kogălniceanu, DN 22A, km. 86 — km. 64, între Hârșova și Saraiu, DN 22, km. 239 — km. 273, între Sibioara și Mihai Viteazu, DN 3, km. 128 — km. 176, între vama Ostrov — Băneasa.

* Circulația rutieră a fost deschisă pe DN73 între localitățile Valea Mare Pravăț și Fundata

* Tulcea: Circulația autovehiculelor, suspendată pe toate drumurile naționale; o localitate, fără curent electric. Nicio persoană din județul Tulcea nu mai poate părăsi județul, după ce autoritățile au decis închiderea temporară a traficului auto pe tronsonul Somova-Isaccea de pe DE 87, din cauza viscolului și ninsorilor. O singură localitate din județ, Smârdan, nu este alimentată cu energie electrică.

* PMB: Circulația rutieră se desfățoară în Capitală în condiții de iarnă; unele trotuare sunt impracticabile

* CNADNR: Circulație rutieră deschisă pe DN2A, între Malu și Giurgeni, DN5A și 5B și DN41

* Circulația rutieră pe Autostrada A2, între București și Lehliu, deschisă luni dimineață. Circulația rutieră a fost închisă pe DN 24D, între km 9+140 — km 61+370, limită județ Vaslui — Cuca, DN 22D, km 2+000 — km 23+0000, între localitățile Măcin și Cerna și pe DN 22F, km 1+000 — km 13+900, între localitățile Horia și Nalbant din cauza ninsorii și a viscolului puternic, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*