Ultimele Știri

Clujul se pregăteşte să vibreze pe noi ritmuri de muzică în cadrul primului Festival de Muzică Blues din oraş

CLUJ BLUES FEST este denumirea dată primului Festival Internaţional de Blues din istoria Clujului. Se anunţă 2 seri cu muzică de calitate, workshopuri tematice, demonstraţii de instrumente specifice acestui gen muzical şi multe alte suprize pregătite special pentru iubitorii de muzică blues, pentru cei care doresc să schimbe un pic atmosfera vieţii cotidiene, dar şi pentru curioşii care doresc să afle mai multe despre acest gen muzical.

Organizatori

Acest eveniment este realizat de către clujulcultural.ro în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi cu susţinerea fundaţiei Transilvania Leaders.

cluj

Când şi unde!

Festivalul se va desfăşura în perioada 7-8 noiembrie. Şi va cuprinde mai multe momente. Concertele vor avea loc la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (strada Memorandumului, nr.21), începând cu orele 19.30. Înaintea acestor concerte, organizatorii au planificat câteva workshop-uri, demonstraţii de instrumente specifice genului blues, dar şi dezbateri cu personalităţi ale muzicii clujene.

De asemenea, la librăria Bookstory (bulevardul Eroilor, nr.6) se va amenaja un stand de carte şi CD-uri cu muzică jazz şi blues pentru iubitorii de lectură.

Invitaţi

Printre artiştii naţionali şi internaţionali invitaţi la această primă ediţie a Festivalului de Blues din Cluj-Napoca se numără: Rareş Totu’s Midnight Sun (din România), Vasko the Patch and Poduene Blues Band (din Bulgaria), Borodi Blue Band (din Ungaria) şi alţii.

Bilete

Festivalul durează 2 zile, costul participării fiind de 60 de lei. Pentru cei care doresc să participe la festival doar pentru o singură zi se poate achiziţiona un bilet în valoare de 40 de lei. Aceste bilete vor fi puse în vânzare începând cu vineri, 24 octombrie, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei (de marţi până duminică), dar şi la Librăria Bookstory în intervalul orar 10:00-21:00.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*