Ultimele Știri

Cluj Napoca: Şapte maşini au fost avariate în urma unui accident rutier. O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

accident

Şapte autoturisme au fost puternic avariate în urma unui accident rutier care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, în Cluj-Napoca, o persoană fiind transportată la Spitalul Clinic de Urgenţă Cluj, fără a fi nevoie de internarea victimei.

Accidentul a avut loc pe bulvardul 21 Decembrie din Cluj-Napoca şia fost provocat de două maşini care s-au ciocnit în mers, ricoşând în alte autoturisme parcate.

„Conform primelor informaţii, un tânăr, de 24 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un autoturism pe strada 21 Decembrie 1989, dinspre strada Aurel Vlaicu înspre Piaţa Avram Iancu, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed şi nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care îl preceda, condus de un tânăr, de 21 de ani, din Cluj-Napoca. După coliziunea celor două vehicule, autoturismele au fost proiectate în alte cinci autovehicule, trei dintre acestea fiind parcate pe partea dreaptă a drumului, iar alte două pe partea stângă”, se arată în comunicatul IPJ.

Potrivit ISU Cluj, o persoană a fost rănită şi transportată la spital cu răni şi contuzii minore.

În urma accidentului au fost loviţi stâlpi De electricitate şi un hidrant.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*