Ultimele Știri

Clipe de groază în Capitală! O maşină a luat foc pe Bulevardul Aviatorilor

masina incendiu

Un autoturism Dacia 1310 a luat foc luni după-amiază în apropiere de piaţa Charles de Gaulle din Capitală, cea mai plauzibilă ipoteză fiind că incendiul ar fi pornit din cauza unei defecţiuni la sistemul de alimentare cu combustibil.

Circulaţia în zonă a fost dată peste cap aproximativ jumătate de oră. În imaginile filmate dintr-o altă maşină care se afla în trafic se observă cum şoferul autoturismului Dacia 1310 se dă jos din maşină şi încearcă să ridice capota de unde începuse să iasă un fum destul de dens. Mai multe maşini care se aflau în trafic lângă autoturismul avariat încearcă să se strecoare cât mai mult printre maşinile din faţă este blocat. O altă maşină întoarce pe linia dublă continuă ca să evite un potenţial pericol.

Pe marginea drumului, mai mulţi oameni printre care şi un individ în veşminte preoţeşti, scot telefoanele şi încep să filmeze. Însă, în cele câteva secunde de filmare postate de un utilizator de Facebook nu se nimeni care să încerce să-l ajute pe tânărul şofer căruia îi ardea maşina.

„Autoturismul se afla pe carosabil, bulevardul Aviatorilor, sensul de mers spre parc Herastrau. Cauza probabila: Incendiul a izbucnit de la compartimentul motor ca urmare a scurgerii de lichide combustibile (benzina)”, a declarat locotenentul Adrian Marin, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Potrivit pompierilor incendiul a fost lichidat în aproximativ un sfert de oră din momentul în care a fost alertat dispeceratul ISU Bucurşti-Ilfov.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*