Clinton, în cadrul dezbaterii televizate: Trump este un om care a numit femeile porci, neisprăvite şi câini

  • Nicoleta Ungureanu
  • 27 septembrie 2016
  • Externe

Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat, şi Donald Trump, candidatul Partidului Republican, s-au confruntat în prima dezbatere televizată din cadrul alegerilor prezidențiale. Principalele subiecte de discuție au fost planurile privind economia din SUA, sistemul de taxe sau politica externă, ceea ce le-a pus încă o dată în contrast personalităţile, dar şi viziunile asupra viitorului Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Dezbaterea a fost condusă de moderatorul Lester Holt, iar discuțiile celor doi candidați s-au bazat în principal pe planurile privind economia din SUA, sistemul de taxe sau politica externă, ceea ce le-a pus încă o dată în contrast personalităţile, dar şi viziunile asupra viitorului Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Holt i-a cerut lui Trump să explice ce a vrut să spună atunci când a declarat despre Clinton că nu aee aspectul unui preşedinte: „Nu are nici aspectul unui preşedinte, dar nici puterea necesară”, a spus Trump, care i-a pus de nenumărate ori la îndoială rezistenţa şi energia lui Hillary Clinton.

„Ei bine, atunci când el va călători în 112 ţări şi va negocia acorduri de pace, de încetare a focului, de eliberare de dizidenţi, de deschidere unor noi oportunităţi în întreaga lume sau chiar va petrece 11 ore pentru a depune mărturie în faţa unui comitet al Congresului va putea să-mi vorbească mie despre rezistenţă”, i-a răspuns Clinton acestuia.

Hillary Clintona a adus în discuție și declarațiile candidatului republican cu privire la femei.

„Acesta este un om care a numit femeile porci, neisprăvite şi câini şi care a spus că sarcina este un incovenient pentru angajatori sau că femeile nu merită aceeaşi plată salarială ca bărbaţii până nu fac o treabă la fel de bună”, a declarat Clinton.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *