Ultimele Știri

Clasa politică mafiotă | Tăriceanu îl cheamă la raport pe Cioloş în cazul Grivco

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu l-a chemat de urgenţă pe Dacian Cioloş în faţă Senatului, pentru a da explicaţii în privinţa acţiunilor instituţiilor statului din subordinea Guvernului, respectiv ANAF.

ANAF a decis evacuarea sediilor ocupate ilegal de firmele puşcăriaşului Dan Voiculescu, unde funcţionează şi trustul Intact. Acţiunea Senatului este abuzivă şi se contrapune aplicării unei decizii definitive a justiţiei române.

Decizia a fost luată de senatori cu 70 de voturi pentru, două împotrivă și trei abțineri.

În cursul zilei de luni, „Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român — proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate”, se preciza într-un comunicat al ANAF.

Termenul pe care îl au la dispoziție persoanele notificate este de 5 zile lucrătoare de la data notificării, se menționa în comunicat.

Călin Popescu Tăriceanu şi mafioţii care îşi spun astăzi senatori au nevoie de instituţii mutant pentru a imbeciliza şi îndobitoci poporul român, având în vedere că anul 2016 este an electoral. Cam aşa arată clasa politică mafiotă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*