Ultimele Știri

Clanul Cârpaci sfidează autoritățile timișorene

Familia de romi Cârpaci din Timişoara, care deţine peste 140 de imobile în oraş a organizat o nuntă pe bulevardul central chiar în apropiere de sediul Primăriei.  Nunta zgomotoasă organizată chiar în centrul Timișoarei, pe bulevardul Loga la numărul 40, a fost oprită de Poliție, miercuri seară. Agenți ai Poliției Naționale și de la Poliția Locală Timișoara au mers la petrecăreți, i-au amendat  cu suma de 1300 de lei pentru tulburarea liniștii publice și le-au pus în vedere să scurteze distracția.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu a notat pe pagina sa de Facebook, un mesaj unde îi felicită pe polițiști pentru promtitudine și îi avertizează pe romii din Timișoara că legea va fi aplicată cu rigurozitate în cazul petrecerilor pe care le țin în oraș.

nunta-tigani

O NOUĂ ZI, O NOUĂ PARANGHELIE, O NOUĂ VICTORIE! Da, din păcate, am avut și astăzi parte de o paranghelie, de data aceasta pe CD Loga nr. 40.
Reprezentanții Poliției Locale și Poliției Naționale și-au făcut și de data aceasta datoria. Au aplicat amenzi și au făcut ca la ora 21.00, paranghelia să se încheie în liniște. D-lor cetățeni de etnie rromă, nu era mai bine, pentru toată lumea -evident: inclusiv pentru dv.-, să vă fi organizat petrecerea la un local din afara orașului, unde să nu deranjați pe nimeni și să nu vă deranjeze nimeni?! Chiar vă place să fiți amendați, respectiv să vă faceți dezavuați de comunitatea în care trăiți? Luați aminte: la orice încălcare a legii, Poliția va fi pe dv! Și nu pt că sunteți rromi, așa cum vă place să vă victimizați, ci tocmai pt că sunteți cetățeni cu aceleași drepturi și aceleași obligații ca oricare alții -în primul rând cu obligația de a respecta legea!-. N-o respectați, suportați consecințele!“, a amenințat primarul Nicolae Robu.

Romii au primit două amenzi, de la Poliția Națională, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice în valoare de 800 de lei și alta de 500 de lei, conform IPJ Timiș.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*