Ultimele Știri

Circul a ținut doar o zi! Au atras atenția de la cel mai fierbinte subiect al zilei?

klaus ponta

Circul mediatic dintre cele două palate a ținut într-un mod oarecum suspect doar o zi. Cu o societate revolatată de acțiunile vicepremierului Gabriel Oprea, președintele și prim-ministrul au atras atenția opiniei publice de la cea mai importnată problemă a zilei, cazul neelucidat al morții polițistului Bogdan Gigină.

Ziua de ieri a semănat cu celebrele polemici Ponta vs. Băsescu, respectiv Ponta dă cu bâta în baltă, iar ”cucu” iese seara la declarații. 

”De la surda la horă” și ”declarații belicoase pentru a distragea atenția de la problemele penale”, cei doi ne prezintă, marți, o altă realitate:

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a întâlnit marţi, 27 octombrie a.c., cu Prim-ministrul Guvernului României, domnul Victor Ponta. Pe agenda discuțiilor, purtate în cadru instituţional, s-au aflat situaţia gestionării fluxurilor migratorii din regiunea Balcanilor de Vest, poziţia României faţă de această problemă şi stadiul actual al pregătirilor pentru preluarea refugiaţilor.

Totodată, s-a discutat despre întărirea cooperării dintre statele din regiune şi despre eficientizarea schimbului de informaţii între state, astfel încât acţiunile noastre să fie mai bine corelate.

În cadrul întâlnirii, cei doi oficiali au abordat şi alte probleme de actualitate. Prim-ministrul a prezentat, de asemenea, o serie de probleme curente legate de execuţia bugetară.”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*