Ultimele Știri

Circa patru milioane de ruși au interdicție de a părăsi țara

Milioane de ruși eu interdicție de a părăsi țara

După ce ofițerilor de poliție și de securitate li s-a interzis să călătorească peste hotare, încă aproape patru milioane de rusi nu pot părăsi țara din cauza ordinelor superiorilor săi.

Din cauza situației politice tensionate dintre Europa și Rusia, cetățenii celei din urmă suferă cel mai mult. După ce inflația a înregistrat cote înalte, iar economia este bântuită de o criză drastică, rușii au renunțat la vacanțele din Europa.

Dacă unii au fost nevoiți să refuze din cauza problemelor financiare, alții sunt forțați să nu părăsească țara. Aproape patru milioane de oameni se află în această situația, a anunțat șeful comisiei de transport al Asociației Agențiilor de turism din Rusia, Dmitri Gorin.

„Aceștia sunt oameni care au ajuns să nu plece peste hotare din cauza recomandărilor, adică militarii, forțele de securitate și membrii familiilor lor”, a spus acesta.

De asemenea, acesta a menționat că numărul cererilor de petrecere a vacanțelor în Europa a rușilor a scăzut în acest an cu 40-50%.

Printre motive indicate de operatorii de turism sunt devalorizarea rublei și lipsa de zboruri charter din regiunile Rusiei.

Interdicții oficiale privind călătoriile în străinătate au primit ofițeri ai legii, cei din Serviciul Federal de Securitate și Serviciul Federal de Combatere a Traficului de droguri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*