Ultimele Știri

Cioloș reacționează la invitația președintelui de a-și declara simpatia față de un partid: Nu. Am spus că nu o să candidez

Premierul Dacian Cioloș a declarat, vineri, că nu o să candideze la alegerile parlamentare şi că, din câte a înţeles, preşedintele nici nu i-a cerut să facă acest lucru.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că, personal, crede că Dacian Cioloş ar face bine să continue proiectele, dar atunci să îşi declare măcar „simpatia sau adeziunea sau preferinţa” pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, după alegerile parlamentare.

Întrebat dacă Dacian Cioloș se va alia cu PNL, Klaus Iohannis a răspuns că premierul este cel care trebuie să răspundă la această întrebare.

„Este o întrebare la care Cioloş cred că va trebui să răspundă în perioada următoare fiindcă mulţi îşi pun întrebarea dacă Dacian Cioloş rămâne un premier independent şi după aceea se retrage sau dacă doreşte să-şi continue anumite proiecte şi recunosc că personal cred că ar face bine să continue proiectele începute, dar atunci să îşi declare măcar simpatia sau adeziunea sau preferinţa pentru partidul cu care ar putea să colaboreze în viitor, sigur după alegerile parlamentare”, a declarat preşedintele.

„Nu. Am spus că nu o să candidez. Și eu nu am înțeles din ceea ce a spus domnul președinte Iohannis că mi-a cerut să candidez”, a afirmat Cioloș.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*