Ultimele Știri

Cioloș, mesaj pentru studenții de la UMF Cluj: În momentul în care veți ajunge să profesați, să recâștigați încrederea în sistemul de sănătate

Premierul Dacian Cioloș îi încurajează pe studenții Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj să recâștige încrederea în sistemul de sănătate, atunci când vor începe să profeseze.

„Așteptăm și de la dvs. ca, în momentul în care veți ajunge să profesați, să fiți în măsură, prin contribuția pe care o veți aduce, să recâștigați și să recâștigăm împreună încrederea în sistemul de sănătate. Și asta presupune în primul rând onestitate, presupune verticalitate, presupune curajul de a spune lucrurilor pe nume”, a afirmat Cioloș luni, în discursul rostit cu ocazia începerii noului an universitar la UMF Cluj.

Premierul a adăugat că trebuie spuse atât lucrurile bune care s-au făcut în sistemul sanitar dar și problemele care există în sănătate, conform Agerpres.

„Cred că nu trebuie lăsată presiunea publică să umbrească lucrurile bune care se fac în sistemul medical și de sănătate din România și să nu fiți împinși sau să fiți în situația de a trebui să plecați din țară pentru a spune că în sistemul medical din România se formează oameni performanți, oameni care știu să își facă treaba foarte bine, dar, în același timp, să știm împreună să identificăm atunci când sunt probleme, să avem curajul să vorbim despre ele și împreună să putem să găsim soluții”, a adăugat Cioloș.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*