Ultimele Știri

Cine va fi adversara Simonei Halep în optimile de finală la Toronto

Simona Halep o va întâlni pe germanca Angelique Kerber, în optimile de finală ale turneului Premier WTA de la Toronto (Canada)

Simona Halep la Madrid 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită a turneului Premier WTA de la Toronto (Canada), o va întâlni pe germanca Angelique Kerber, în optimile de finală ale acestei competiții, dotată cu premii în valoare 2.377.305 dolari, conform AGERPRES.

Kerber, cap de serie numărul 13 la Toronto, a învins-o miercuri, cu 6-2, 6-3, pe portoricanca Monica Puig, într-o partidă din turul al doilea, disputată la câteva ore după meciul în care Simona Halep a dispus cu 6-3, 6-4 de sârboaica Jelena Jankovic.

Reprezentanta țării noastre, care a disputat cu această ocazie primul său meci oficial după o pauză de șase săptămâni, s-a declarat „fericită” după victoria cu Jankovic, recunoscând că se aștepta la să aibă un joc mai dificil în fața fostului lider al clasamentului WTA.

„Sunt cu adevărat fericită că am câștigat acest meci, deoarece mă așteptam la un meci mai greu. Nu am mai jucat de la turneul de la Wimbledon și sunt foarte bucuroasă că am putut juca cel mai bun tenis al meu”, a declarat Simona Halep după partidă.

Calificarea în optimile de finală la Toronto îi asigură lui Halep un cec în valoare de 25.380 dolari și 105 puncte WTA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*