Ultimele Știri

Despre PresaLiberă.net

Presa Liberă este un proiect de jurnalism independent care-și propune să aducă la lumină într-o manieră liberă și onestă, prin anchete și reportaje, problemele pe care le întâlnim în fiecare zi.

Presa Liberă a luat naștere la finalul anului 2013 în urma evenimentelor care au pus în evidență societatea civilă din România. Evenimentele de la sfârșitul anului 2013 au fost numite ”Toamna românească” și au schimbat definitiv imaginea societății civile din țara noastră.

Deoarece lucrurile încetineau și nimic nu se ivea la orizont am decis crearea unui ziar online. Manipularea a atins cote alarmante, informarea corectă a cetățenilor trebuie să fie datoria fundamentală a presei. Astfel, în decursul anului 2014, s-au pus bazele proiectului media Presa Liberă. 

Presa Liberă este un portal de informare care pune accent pe echilibru, pe acuratețe și imparțialitate. PresaLibera.net spune lucrurilor pe nume. Ne propunem să fim un exemplu de corectitudine și imparțialitate pentru restul colegilor noștri.

Presa Liberă a devenit rapid o sursă de informare pentru  cetățenii României și românii din diaspora. Scopul nostru este informarea corectă a cetățeanului. Ne dorim ca cetățenii să tragă propriile concluzii despre ceea ce se întâmplă în viața de zi cu zi.

„Uneori oamenii nu vor să audă adevărul deoarece nu vor să le fie distruse iluziile.” – Friedrich Nietzsche