Ultimele Știri

Cine sunt teroriștii care au ucis 12 oameni în Franța

Un grup de teroriști islamiști au atacat sediul redacției ziarului  satiric Charlie Hebdo, au ucis 10 oameni și au rănit alți 10 aflați în interiorul clădirii. Prima mașină de poliție care a ajuns la fața locului a fost ciuruită de gloanțe, astfel  doi polițiști și-au pierdut viața.

Atacul terorist care a avut loc ieri la Paris este cel mai grav din istoria recentă a Franței, mai exact de la atentatele care au avut loc în 1961 din timpul războiului algerian.

1

Premierul francez, Manuel Valls, a anunţat joi reținerea și arestarea mai multor persoane suspecte care ar avea legătură cu atacul asupra redacției săptămânalului satiric Charlie Hebdo. Ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, a anunţat arestarea preventivă a şapte persoane.

Persoanele reținute ar avea legătură cu cei doi frați identificați ca presupușii autori ai atacului. Cei doi presupuși criminali sunt Cherif Kouachi în vârstă de 32 de ani și fratele său Said în vârstă de 34 de ani. Niciunul dintre cei doi frați nu a fost capturat de poliția franceză.

Hamyd Mourad în vârstă de 18 ani sa predat poliției la ora locală 23:00, miercuri, ” după ce a văzut că numele său circulă pe rețelele de socializare”. Hamyd Mourad este suspectat de polițiștii francezi ca fiind unul dintre cei trei atacatori ai sediului ziarului Charlie Hebdo. 

_80120875_99716337-17cb-4aa5-81e0-000bc15da861

bb

aa

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*