Ultimele Știri

Cine sunt cei doi români care și-au pierdut viața în atentatele teroriste de la Paris

Sursa: Adevarul.ro

În urma atentatelor teroriste de la Paris doi tineri români au căzut pradă unui război care nu era al lor. Cuplul se afla în barul La Belle Equipe, situat în arondismentul 11 al Parisului, moment în care teroriști sinucigași au deschis focul.

Localul a fost atacat de terorişti sinucigaşi, la ora 21.38. 18 persoane care se aflau în bar au murit. Cunoscuţii spun că cei doi români se aflau la o aniversare şi au căzut sub ploaia de gloanţe. Copilul era acasă, cu bunica din partea mamei.

„Este vorba despre Ciprian Calciu şi Lăcrămioara Pop, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai unui copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva banuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri”, a declarat Ramona, o braşoveancă stabilită la Paris în urmă cu câţiva ani, care face parte din cercul lor de prieteni.

Prefectul de Maramureş, Anton Rohian, a declarat că se fac demersuri pentru aducerea trupurilor în ţară. ”Putem confirma că este vorba despre o tânără din Maramureş, de 29 de ani. Ministerul Afacerilor Externe se va ocupa de aducerea ei în ţară. Familia a fost deja anunţată”, a precizat el.

Tânăra Lăcrămioara Pop era din localitatea Coaş, a absolvit Liceul Anghel Saligny şi era mama a doi copii: unul de 11 ani dintr-o căsătorie anterioară şi un băieţel de un an şi jumătate. În satul Coaş mai avea doar un unchi şi o mătuşă. Tatăl ei era decedat, iar mama se afla cu ei în Franţa,unde avea grijă de băieţelul celor doi. 

Dumnezeu s-o ierte pe băimăreanca Lăcri Pop! A căzut victimă într-un război care nu era al ei. A fost împuşcată noaptea trecută în Paris. Condoleanţe familiei

Posted by Baia Mare – Mass Media on 14 Noiembrie 2015

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*