Ultimele Știri

Cine se mai alătură lui Ponta? Negocierile cu foștii candidați continuă

Vadim Tudor s-a alăturat zilele trecute lui Ponta, după ce cu câteva zile în urmă nu contenea din a aduce critici dure la adresa acestuia. El îi transmitea premierului că este o ”cârpă” și că va ajunge la ”Pușcăria Mafiților”. Lucrurile s-au schimbat subit, iar Vadim Tudor devine dintrodată susținător al lui Ponta. Acestei echipe de susținere se alătură și Dan Diaconescu, cel care îl numea pe social-democrat ”ciocoi”.

Pe lângă alăturarea acestor foști candidați, zilele trecute s-au alăturat și Călin Popescu Tăriceanu și Teodor Meleșcanu. Negocierile nu se vor opri însă la acești patru candidați, iar lista va continua să se înșire.

Teodor Meleșcanu declara despre susținerea pe care i-o va acorda lui Victor Ponta: ””În urma evaluărilor contextului politic intern premergător turului doi al alegerilor prezidenţiale 2014 şi a unei serii de discuţii pe care le-am purtat cu premierul, doresc să aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în turul al II-lea al alegerilor il susţin pe candidatul Victor Ponta. Totodată recomand electoratului care mi-a acordat încrederea în primul tur să susţina candidatura domnului Victor Ponta”.

Călin Popescu Tăriceanu, motiva pe de altă parte: ””Obiectivul principal pe care-l avem în momentul de faţă este câştigarea alegerilor, prin eliminarea oricărei posibilităţi ca regimul Băsescu să se reproducă sub o formă sau alta, mă refer aici la domnul Iohannis. Le-am cerut colegilor mei să-mi dea un mandat în acest sens, pe care mi l-au acordat, şi, în acelaşi timp, le-am cerut să se mobilizeze cu toate forţele pentru că bătălia continuă, cu toate că Ponta are un avans important”.

Că au fost sau nu contra lui Victor Ponta, candidații se adună din toate părțile și doresc să își pună umărul la campania de susținere a premierului. Vadim Tudor  a ajuns, iată, să își susțină ”cârpa” iar Dan Diaconescu îi zâmbește cu susținere ”ciocoiului”. Mâine – poimâine ne trezim că iese însuși Băsescu în fața poporului și declară că de fapt, în ciuda tuturor acestor scandaluri din relația lor profesională, îl stimează și îl iubește chiar pe Victor Ponta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*